Jag testade igår för första gången, burgare gjorda av Quorn. Tänkte att det kunde vara kul och testa något nytt. Men av någon konstig anledning så smakade burgarna som hamburgare i kött luktar. Så de var verkligen inte goda! Varför gör man en vegetarisk produkt och försöker efterlikna köttsmak? Verkar ju väldigt korkat.
Eller är det kanske bara jag som är kräsen, för jag har ju egentligen ingen aning om hur kött smakar längre. Men smakar något, som något äckligt luktar, borde jag ha lite koll i alla fall. Är det någon som vill ha tre köttsmakande quornburgare? För jag vill inte ha dem.
4 kommentarer:
Haha, det är inte bara smaken som är lurig med den här världsrevolutionerande produkten :)
Saxat från sidan du länka till :
"Quorn Burgare behöver kortare tillagningstid än du kanske tror."...
..."I stekpanna: Stek Quorn Burgare i 1 msk uppvärmd matolja, stek på medelvärme i 14 minuter, vänd ofta."
Haha känner precis likadant! Kan inte heller äta dem =)
Ett tips, äta aldrig sibyllas vego burgare, är precis likadana... känns som man äter kött, fy!
Mumma! Burgare som burgare!
Stek dem, ladda två bröd med lite sallad, tomat, gurka, ketchup, paketera och skicka genast upp till Grönborgsgatan 13 lgnr 79, 'nått postnummer' Sundsvall.
Uscha, äckligare produkt får man leta efter. Björn, jag skickar de tre som är kvar då =)
Skicka en kommentar